zondag 6 februari 2011

Cobie Smulders in The Avengers

De naam Cobie Smulders zal bij velen niet meteen een belletje doen rinkelen, maar de meesten zullen ongetwijfeld al wel gehoord hebben van Robin Scherbatsky, het personage dat ze vertolkt in de hitserie How I Met Your Mother. De website deadline.com bericht nu dat Smulders de rol van Maria Hill, de assistente van Nick Fury (Samuel Jackson), zal gaan spelen in de opkomende superheldenfilm The Avengers.

Samuel Jackson maakte in Late Night with Jimmy Fallon bekend dat zijn personage een een vrouwelijke sidekick zou krijgen in The Avengers. Morena Baccarin (Serenity), Jessica Lucas (Cloverfield) en Cobie Smulders waren in de running, en Morena Baccarin werd gezien als de grootste kanshebber. Maar uiteindelijk gaat de ‘How I Met Your Mother’-ster dus met rol lopen.

Op de website van Marvel wordt Maria Hill als volgt omschreven: “Proficient in interrogation, unarmed combat, marksmanship and the handling and processing of massive amounts of information. She is skilled at directing several operations and operatives at once.”

The Avengers is de langverwachte superheldenfilm van de Marvel Studios. In de film binden de superhelden uit het Marvel-universum samen de strijd aan tegen een gemeenschappelijke vijand. In alle voorgaande Marvel-films werden al vele verwijzingen gemaakt naar dit superproject. Cobie Smulders zal dus naast haar rol in The Avengers ook haar opwachting mogen maken in verschillende andere films uit de Marvel-stal.

Het meest interessante aan The Avengers is ongetwijfeld het grote aantal bekende namen die hun opwachting maken. Zo zullen ondermeer Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Capitain America), Mark Ruffalo (The Hulk) en Scarlett Johansson (Black Widow) te zien zijn in de film. Het scenario en de regie zijn in handen van Joss Whedon, die vooral zijn strepen verdiende met tv-series zoals Buffy the Vampire Slayer.

The Avengers loopt bij ons vanaf mei 2012 in de zalen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten