zondag 30 januari 2011

Saturday Night Live: Jesse Eisenberg vs. Mark Zuckerberg

Actrice Nathalie Meskens liet in een interview ooit weten uit schaamte bijna onder de tafels te kruipen tijdens een feestje waar prinses Mathilde ook aanwezig was. Reden: Nathalie’s feilloze imitatie in het programma Wij van België, en later nog in Tegen de sterren op. En af en toe ook wel eens in de Allerslimste Mens Ter Wereld, maar dat nu even terzijde.

Als imitator oog in oog komen te staan met degene die je imiteert, moet wel tot ongemakkelijke situaties leiden. Dat Jesse Eisenberg Mark Zuckerberg imiteerde in The Social Network wil ik niet gezegd hebben. Maar het staat vast dat de acteur nog voor lange tijd met die rol vereenzelvigd zal worden. Zeker wanneer er na 27 februari een Oscarbeeldje op zijn nachtkastje zou staan.

Gisteren tijdens de ‘Saturday Night Live’-uitzending die Jesse Eisenberg presenteerde, kwam het echter tot een vrij ongemakkelijk (geënsceneerd) moment wanneer de acteur uiteindelijk oog in oog kwam te staan met de echte Mark Zuckerberg. Dat Jesse Eisenberg een goed acteur is staat buiten kijf, maar over Zuckerbergs ‘acteerprestaties’ valt er uiteindelijk maar één ding te zeggen: schoenmaker, blijf bij je leest! Bekijk het fragment hieronder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten