zondag 24 oktober 2010

Liam Neeson in The Hangover Part 2

Zonder twijfel was The Hangover een van de populairste films uit 2009. Nog voor de film zelfs een officiële release kreeg waren er al plannen om een vervolg te breien aan dit succesverhaal. En nu is het dan eindelijk zover! In deze sequel laten de vier vrienden Las Vegas achter zich en trekken ze naar Bangkok waar hun enkele fucked-up surprises te wachten staan.

Het mag geen verrassing heten dat Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha en Zach Galifianakis terug te zien zullen zijn in dit vervolg. Todd Phillips is opnieuw regisseur van dienst en hij is er zich van bewust dat een succesvolle sequel maken  niet gemakkelijk zal zijn. Dit liet hij weten in een interview met het Britse filmmagazine Empire "I'm not delusional, I know what I'm up against. I saw "Meet The Fockers". But we're aiming high."

De film kwam de laatste tijd vooral in het nieuws door de onenigheid die er was onder de cast en crew over de aanwezigheid van Mel Gibson. Hij zou, in navolging van Mike Tyson, een opmerkelijke gastol krijgen. Gibson zou in de film als een vuilgebekte tatoeëerder te zien zijn, maar dit feestje gaat uiteindelijk niet door. Ondertussen werd al voor vervanging gezorgd, in de vorm van Liam Neeson. Bradley Cooper contacteerde zijn tegenspeler uit The A team en deze zag de rol meteen zitten. Neeson is naar eigen zeggen een grote fan van het eerste deel.

De opnames voor The Hangover Part 2 zijn ondertussen begonnen en de film zal vanaf juli 2011 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten