zaterdag 23 oktober 2010

Paul: Two men and an alien

Simon Pegg en Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) zijn naar mijn mening twee van de grappigste acteurs op deze aardkloot. Als acteur heeft dit gouden duo zich al meermaals bewezen en nu wagen ze zich voor het eerst in de wereld der scenaristen. Hun eerste worpeling heet Paul en het ziet er alvast fantastische uit!

Het verhaal is zeer simpel: Graham Willy (Simon Pegg) en Clive Gollings (Nick Frost) zijn twee Britse Sci-Fi geeks die een tocht door Amerika maken. Wanneer ze halt houden bij Area 51, het hoogtepunt van hun trip, komen ze oog in oog te staan met een alien genaamd… Paul. Ze besluiten Paul te helpen om terug naar huis te keren, maar al snel worden ze achterna gezeten door de FBI…

Naast Pegg en Frost spelen ook Jason Bateman, Bill Hader, Kristen Wiig en Sigourney Weaver mee in deze waanzinnige road trip die geregisseerd werd door Greg Motolla (Superbad). Voor de stem van Paul werd beroep gedaan op Seth Rogen (Knocked Up, Pineapple Express) die via motion capturing ook de bewegingen van het digitale ruimtewezen verzorgde.

Een Belgische release is nog niet bekend, maar hieronder kan je alvast de teaser bekijken. Een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten