woensdag 24 november 2010

Eerste officiële foto Sherlock Holmes 2

Sherlock Holmes was zonder twijfel één van de grootste successen van dit filmjaar. Een sequel kon niet uitblijven, en meteen na de release kondigde filmstudio Warner Bros. de sequel ook officieel aan. Robert Downey Jr. en Jude Law keren terug als respectievelijk Sherlock Holmes en Dr. Watson en Guy Ritchie neemt opnieuw plaats in de regisseursstoel.

Er is nog niets bekend over het verhaal, maar vandaag werd de eerste officiële foto van de voorlopig nog titelloze film vrijgegeven. Veel is er op de foto echter niet te zien, maar we krijgen al wel een eerste blik op één van de nieuwe personages. Noomi Rapace (bekend als Lisbeth Salander uit de Millenium-trilogie) speelt het personage Sim, een (als we de geruchten mogen geloven) Franse zigeunerin die het pad van Holmes kruist. Verder zullen ook Stephen Fry (V for Vendetta) en Jared Harris (Mad Men) hun opwachting maken. Fry zal te zien zijn als Mycroft Holmes, de broer van  Sherlock Holmes, en Harris als Holmes’ aartsvijand professor Moriarty. Of Rachel McAdams terugkeert als Irene Adler is nog niet zeker.

De opnames van Sherlock Holmes 2 zijn nog volop aan de gang en de film zal vanaf december 2011 in de zalen te zien zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten