woensdag 24 november 2010

Mark Wahlberg in verfilming Uncharted: Drake’s Fortune

Voor velen lijkt hij misschien niet de meest evidente keuze, maar acteur Mark Wahlberg (Boogie Nights, The Departed) zal de hoofdrol gaan spelen in een verfilming van de populaire game Uncharted: Drake’s Fortune. Het scenario en de regie liggen in handen van David O Russell met wie Wahlberg al meerdere malen samenwerkte.

In de gamereeks Uncharted, gebaseerd op avonturenfilms zoals Indiana Jones en National Treasure, volgt de speler de avonturen van schattenjager Nathan Drake. Die avonturen brengen hem naar de meest exotische en mythische locaties. In zijn avonturen wordt hij bijgestaan door de flamboyante Victor Sullivan en journaliste  Elena Fisher.

Over een mogelijk plot voor de film is nog niets bekend. Wel liet David O Russel weten dat hij zich niet op de games zal gaan baseren. We mogen dus een compleet nieuw verhaal verwachten. Voor de rol van Victor Sullivan circuleert al een tijdje de naam van Robert De Niro, maar dit werd nog niet officieel bevestigd. Ook de bijdrage van Joe Pesci, vermoedelijk als slechterik van dienst, wordt nog in het midden gelaten.

De opnames voor Uncharted: Drake’s Fortune starten deze zomer en de film wordt in 2012 in de bioscopen verwacht.

Uncharted 2: Among Thieves

Geen opmerkingen:

Een reactie posten