donderdag 11 november 2010

Zoey Deschannel in nieuwe Spider-man?

Één van de grootste producties die momenteel op stapel staat is zonder twijfel de reboot van Spider-Man. Na het tegenvallende Spider-Man 3 liep de samenwerking tussen Sony Pictures en regisseur Sam Raimi spaak en besloot Raimi om de Spider-Man franchise achter zich te laten. Samen met hem vertrok ook acteur Tobey Maguire.  Het leek erop dat er geen nieuwe film meer zou komen, maar in mei 2010 werd bekendgemaakt dat de serie een reboot zou krijgen. Marc Webb, bekend van (500) Days of Summer, zal de film over de beginjaren van Spider-man gaan regisseren met Andrew Garfield (Boy A, The Social Network) als de nieuwe Spidey.


Andrew Garfield   -   Emma Stone   -   Zoey Deschannel

Vele namen werden ondertussen (al dan niet voorlopig) aan het lijstje toegevoegd. Zo zal Emma Stone (Zombieland, Easy A) Gwen Stacy gaan spelen en zal Rhys Ifans (The Boat That Rocked, Notting Hill) te zien zijn als The Lizzard.  Michael Sheen en Sally Field worden dan weer genoemd voor de rollen van uncle Ben en aunt May. Zij zijn echter nog in onderhandeling met de studio. De laatste die voorlopig aan het rijtje wordt toegevoegd is dus Zoey Deschannel. Zij werkte in (500) Days of Summer al eerder samen met Marc Webb en hij zou haar nu de rol van Betty Brant aangeboden hebben. Betty Brant (in de originele trilogie vertolkt door Elizabeth Banks) werkt bij The Daily Bugle, de krant waar ook Peter Parker aan de slag gaat.

De opnames voor de nu nog titelloze film starten volgende maand en de film wordt in de zomer van 2012 in de bioscopen verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten